T’vejels traiteurke verzorgt uw restaurantdag voor uw vereniging, school,…
Dit houd in dat wij ter plaatse alles komen klaarmaken, kempisch-, vlaams buffet en breughel zijn in de formule a volonté. De gasten mogen dan zoveel komen aanschuiven als ze willen. Bij de andere formules wordt er per persoon geserveerd. Voor meer dan 300 inschrijvingen kan er gereserveerd worden van 11.00 uur tot 19.00 uur. Bij minder dan 300 inschrijvingen wordt er in één shift gewerkt, dwz van bv: 11.30 uur tot 14.30 uur of van 16.30 uur tot 19.00 uur. Wenst u toch een ganse dag bij minder dan 300 inschrijvingen wordt er een kleine toeslag gevraagd.
Als u nog vragen heeft over onze formules, aarzel niet om ons te contacteren.
Vlaams buffet
- Kervelbouillon of tomaten groetensoep |
- Vol au vent |
- Stoofvlees |
- Goulash |
- Visragout |
- Puree |
- Kroketten |
- Frieten |
- Rauwe groenten |
- Mayonaise |
- Brood |
- Dessert |
Kempisch buffet
- Groentensoep |
- Aardappelpuree |
- Wortelstoemp |
- Spinaziestoemp |
- Hesperol witloof & kaassaus |
- Vleesribben + saus |
- Stoofvlees |
- Rijstpap |
- Taart |
Breugel
- Boerensoep |
- Hutsepot |
- Wortelenstoemp |
- Spinaziestoemp |
- Gebakken aardappelen |
- Hespenspek |
- Vleesribben |
- Konijn |
- Frikandellen met krieken |
- Pensen met compotte |
- Zwart brood |
- Rijstpap en taart |
Barbeque
- Varkenssaté 150 gr. |
- BBQ worst 120 gr. |
- Kippensaté 125 gr. |
- Groentenkrans met 8 variéteiten |
- Aardappel- en pastasalade |
- Sauzen |
- Broodje |
Spaghettidag
- Spaghetti bolognaise |
- Spaghetti currysaus met kip |
- Frikandellen met krieken |
- Koude schotel hesp |
- Koude schotel vis |
Brood, boter en kaas inbegrepen. |
Restaurantdag
- Kipfillet met champignon- of pepersaus en kroketten |
- Varkenshaasje met champignon- of pepersaus en kroketten |
- Hamburger met champignon- of pepersaus en kroketten |
- Koude schotel hesp met brood en boter |
- Koude schotel vis met brood en boter |
Steakdag
- Steak met fritten |
- Stoofvlees met fritten |
- Vol au vent met fritten |
- Curryworst met fritten |
Keuze steak: natuur, champignon, peper of Provençaalse saus. |
Opmerkingen
- – Deze formule’s zijn enkel geldig vanaf 250 pers.
- – Service: Tussen 250 en 300 personen word een halve dag gereserveerd, bij minder dan 300 personen voor hele dag zal een meerprijs aangerekend worden.
- – U dient te zorgen voor de afwas, de zaal en het opdienen.
- – Wij kunnen afwas en opdienen verzorgen mits toeslag en beschikbaarheid personeel.
- – Er dient een (deftige) friteuse aanwezig te zijn die werkt.
- – U dient voldoende frituurolie te voorzien voor deze friteuse.