Wij bieden U de mogelijkheid om een volledige menu samen te stellen naar Uw keuze. Dit kan zowel met of zonder bediening. Je kan kiezen tussen voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdschotel en nagerecht. Past 1 of meerdere mogelijkheden niet in Uw keuze, geen probleem, dit is volledig zelf samen te stellen. Hierdoor kunnen wij een menu aanbieden die volledig naar Uw wens is.
Wenst U meer informatie over onze menu’s, aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen U graag verder bij het samenstellen van een menu op jouw maat.
Voorgerechten met vis
-Crabcocktail |
-Zalmcocktail |
-Grijze garnaalcocktail |
Voorgerechten met vlees
-Hespenrol met asperges |
-Kippencocktail |
-Vitello tonato |
-Rundscarpaccio |
Soepen
-Tomatenroomsoep |
-Kervelroomsoep |
-Kervelbouillon |
-Bloemkoolroomsoep |
-Boerensoep |
-Waterkersroomsoep |
-Broccoliroomsoep |
-Aspergeroomsoep |
-Agnes-Sorelvélouté |
-Waterzooi van kip |
-Witloofroomsoep |
-Champignonroomsoep |
-Waterzooi van vis |
-Zalmsoepje |
-Extra soepballetjes |
Hoofdschotel met vlees
-Varkensfilletgebraad met groentenkrans |
-Varkenshaasje champignonroom |
-Varkenshaasje met dragonsaus en seizoensgroenten |
-Rundsgebraad met groentenkrans |
-Lamskotteletjes met roomsausje en stroaardappelen |
Hoofdschotel met gevogelte
-Kippenfillet met groentensymphonie, dragon- of champignonsaus |
-Kalkoengebraad met seizoensgroenten |
-Vol-au-vent met korfje en kroketten |
Hoofdschotel met wild
-Fasant met spruitjes en jagersaus |
-Everzwijnragout met groentjes |
-Hertenfillet Grand-veneur |
Nagerechten
-Chocolademousse |
-Witte Chocolademousse |
-Rijstpap |
-Tiramisu |
-Speculoos Tiramisu |
-Mokkabaverois |
-Aardbeibaverois |
-Dame blanche |
-Verse fruitsalade |
-Dessertbord v/d chef (verfijnd nagerecht sierlijk gedresseerd op een bordje) |