Menu’s zelf samen te stellen

Wij bieden U de mogelijkheid om een volledige menu samen te stellen naar Uw keuze. Dit kan zowel met of zonder bediening. Je kan kiezen tussen voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdschotel en nagerecht. Past 1 of meerdere mogelijkheden niet in Uw keuze, geen probleem, dit is volledig zelf samen te stellen. Hierdoor kunnen wij een menu aanbieden die volledig naar Uw wens is.

Wenst U meer informatie over onze menu’s, aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen U graag verder bij het samenstellen van een menu op jouw maat.

Voorgerechten met vis

-Crabcocktail€ 6.50
-Zalmcocktail€ 7.50
-Zalmpaté belle-vue€ 7.50
-Grijze garnaalcocktail€ 8.50
-Gerookte zalm op wijze van de chef€ 8.50

Voorgerechten met vlees

-Hespenrol met asperges€ 4.00
-Kippencocktail€ 4.50
-Italiaanse ham met meloen€ 4.70
-Kwartelpaté met een slaatje van rauwe groenten€ 5.00
-Rundscarpaccio€ 7.50

Soepen

-Tomatenroomsoep€ 1.70
-Kervelroomsoep€ 1.70
-Kervelbouillon€ 1.70
-Bloemkoolroomsoep€ 1.70
-Boerensoep€ 1.70
-Groentenconsommé€ 1.70
-Kippenbouillon€ 1.70
-Oxtail€ 1.80
-Waterkersroomsoep€ 1.80
-Broccoliroomsoep€ 1.80
-Aspergeroomsoep€ 1.90
-Agnes-Sorelvélouté€ 1.90
-Romig vissoep€ 2.20
-Waterzooi van kip€ 2.20
-Witloofroomsoep€ 2.20
-Champignonroomsoep€ 2.20
-Waterzooi van vis€ 2.50
-Bouillabaise€ 2.70
-Zalmsoepje€ 2.70
-Bisque van kreeft€ 3.80
-Bisque van grijze garnalen€ 3.80
-Extra soepballetjes€ 0.20

Tussengerechten met vis

-Vispannetje met garnaalsaus€ 9.00
-Verse zalm diépoise€ 11.00
-Scampi's in lookboter€ 13.50
-Scampi's nantua€ 13.50
-Gebakken tongfillets met limoensaus en waterkers€ 14.00

Tussengerechten met vlees

-Koninginnehapje€ 7.50
-Korfje met kalfszwezerikken€ 11.00
-Kalfszwezerikken op Hongaarse wijze€ 11.00

Hoofdschotel met vlees

-Varkensfilletgebraad met groentenkrans€ 13.00
-Gemarineerd filletgebraad met winterprimeurs€ 14.00
-Varkensstuk St. Hubert met aardappelnootjes€ 14.00
-Varkenshaasje champignonroom€ 17.00
-Varkenshaasje met dragonsaus en seizoensgroenten€ 17.00
-Rundsgebraad met groentenkrans€ 17.50
-Ossehaas met saus naar keuze: Champignon, Provençaal of Béarnaise Saus€ 21.00
-Ossehaas met waaier van groenten€ 21.00
-Kalfsmedaillon met waaier van groeten€ 20.00
-Kalfsoester met champignonsaus en strooaardappelen€ 21.00
-Lamskotteletjes met roomsausje en stroaardappelen€ 20.50
-Lamsbout met groentenprimeurs€ 17.00
-Gemarineerde lamsbout met winterprimeurs€ 17.50

Hoofdschotel met gevogelte

-Kippenfillet Hawaienne€ 15.00
-Kippenfillet met tuinkers en champignonsaus€ 15.00
-Kippenfillet met groentensymphonie€ 15.00
-Parelhoen badoise€ 17.00
-Kalkoengebraad exotique€ 16.00
-Kalkoengebraad met seizoensgroenten€ 16.00
-Kalkoenlapjes met fruit en veenbessen€ 16.00

Hoofdschotel met wild

-Eendeborstfillet met appels en veenbessen€ 19.50
-Eendeborstfillet met sinaasappel€ 19.50
-Fasant met spruitjes en jagersaus€ 20.00
-Konijn met peer en veenbessen€ 17.50
-Everzwijnragout met groentjes€ 18.50
-Reefillet Grand-veneur€ 23.50
-Hertenfillet met een waaier van wintergroenten en pepersaus€ 24.50

Nagerechten

-Chocolademousse€ 2.00
-Witte Chocolademousse€ 2.10
-Rijstpap€ 2.00
-Tiramisu€ 2.20
-Speculoos Tiramisu€ 2.30
-Mokkabaverois€ 2.20
-Aardbeibaverois€ 2.20
-Condérijst€ 2.20
-Exotische vruchtensalade€ 3.50
-Gegarneerde ananas€ 3.70
-Dame blanche€ 3.00
-Hawaiaanse ijscoupé€ 3.20
-Verse fruitsalade€ 3.00
-Halve meloen met vers fruit€ 4.20
-Dessertbord v/d chef (verfijnd nagerecht sierlijk gedresseerd op een bordje)€ 6.50