Menu’s zelf samen te stellen

Wij bieden U de mogelijkheid om een volledige menu samen te stellen naar Uw keuze. Dit kan zowel met of zonder bediening. Je kan kiezen tussen voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdschotel en nagerecht. Past 1 of meerdere mogelijkheden niet in Uw keuze, geen probleem, dit is volledig zelf samen te stellen. Hierdoor kunnen wij een menu aanbieden die volledig naar Uw wens is.

Wenst U meer informatie over onze menu’s, aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen U graag verder bij het samenstellen van een menu op jouw maat.

Voorgerechten met vis

-Crabcocktail
-Zalmcocktail
-Grijze garnaalcocktail

Voorgerechten met vlees

-Hespenrol met asperges€ 4.00
-Kippencocktail€ 4.50
-Italiaanse ham met meloen€ 4.70
-Kwartelpaté met een slaatje van rauwe groenten€ 5.00
-Rundscarpaccio€ 7.50

Soepen

-Tomatenroomsoep
-Kervelroomsoep
-Kervelbouillon
-Bloemkoolroomsoep
-Boerensoep
-Waterkersroomsoep
-Broccoliroomsoep
-Aspergeroomsoep
-Agnes-Sorelvélouté
-Waterzooi van kip
-Witloofroomsoep
-Champignonroomsoep
-Waterzooi van vis
-Zalmsoepje
-Extra soepballetjes

Hoofdschotel met vlees

-Varkensfilletgebraad met groentenkrans
-Varkenshaasje champignonroom
-Varkenshaasje met dragonsaus en seizoensgroenten
-Rundsgebraad met groentenkrans
-Lamskotteletjes met roomsausje en stroaardappelen

Hoofdschotel met gevogelte

-Kippenfillet met groentensymphonie, dragon- of champignonsaus
-Kalkoengebraad met seizoensgroenten
-Vol-au-vent met korfje en kroketten

Hoofdschotel met wild

-Fasant met spruitjes en jagersaus
-Everzwijnragout met groentjes
-Hertenfillet Grand-veneur

Nagerechten

-Chocolademousse
-Witte Chocolademousse
-Rijstpap
-Tiramisu
-Speculoos Tiramisu
-Mokkabaverois
-Aardbeibaverois
-Dame blanche
-Verse fruitsalade
-Dessertbord v/d chef (verfijnd nagerecht sierlijk gedresseerd op een bordje)