Menu’s zelf samen te stellen

Wij bieden U de mogelijkheid om een volledige menu samen te stellen naar Uw keuze. Dit kan zowel met of zonder bediening. Je kan kiezen tussen voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdschotel en nagerecht. Past 1 of meerdere mogelijkheden niet in Uw keuze, geen probleem, dit is volledig zelf samen te stellen. Hierdoor kunnen wij een menu aanbieden die volledig naar Uw wens is.

Wenst U meer informatie over onze menu’s, aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen U graag verder bij het samenstellen van een menu op jouw maat.

Voorgerechten met vis

-Crabcocktail€ 4.50
-Zalmcocktail€ 5.50
-Zalmpaté belle-vue€ 5.50
-Grijze garnaalcocktail€ 6.20
-Gerookte zalm op wijze van de chef€ 7.00

Voorgerechten met vlees

-Hespenrol met asperges€ 4.00
-Kippencocktail€ 4.50
-Italiaanse ham met meloen€ 4.70
-Kwartelpaté met een slaatje van rauwe groenten€ 5.00
-Rundscarpaccio€ 7.50

Soepen

-Tomatenroomsoep€ 1.45
-Kervelroomsoep€ 1.45
-Kervelbouillon€ 1.45
-Bloemkoolroomsoep€ 1.45
-Boerensoep€ 1.45
-Groentenconsommé€ 1.45
-Kippenbouillon€ 1.45
-Oxtail€ 1.55
-Waterkersroomsoep€ 1.55
-Broccoliroomsoep€ 1.55
-Aspergeroomsoep€ 1.65
-Agnes-Sorelvélouté€ 1.65
-Romig vissoep€ 1.95
-Waterzooi van kip€ 1.95
-Witloofroomsoep€ 1.95
-Champignonroomsoep€ 1.95
-Waterzooi van vis€ 2.25
-Bouillabaise€ 2.45
-Zalmsoepje€ 2.45
-Bisque van kreeft€ 3.55
-Bisque van grijze garnalen€ 3.55
-Extra soepballetjes€ 0.15

Tussengerechten met vis

-Vispannetje met garnaalsaus€ 5.20
-Verse zalm diépoise€ 5.70
-Scampi's in lookboter€ 6.70
-Scampi's nantua€ 6.70
-Gebakken tongfillets met limoensaus en waterkers€ 7.00

Tussengerechten met vlees

-Koninginnehapje€ 4.00
-Korfje met kalfszwezerikken€ 6.50
-Kalfszwezerikken op Hongaarse wijze€ 6.50

Hoofdschotel met vlees

-Varkensfilletgebraad met groentenkrans€ 11.00
-Gemarineerd filletgebraad met winterprimeurs€ 11.50
-Varkensstuk St. Hubert met aardappelnootjes€ 11.50
-Varkenshaasje Brabançonne€ 14.50
-Varkenshaasje met dragonsaus en seizoensgroenten€ 14.50
-Rundsgebraad met groentenkrans€ 15.00
-Ossehaas met saus naar keuze: Champignon, Provençaal of Béarnaise Saus€ 18.00
-Ossehaas met waaier van groenten€ 17.50
-Kalfsmedaillon met waaier van groeten€ 16.50
-Kalfsoester met champignonsaus en strooaardappelen€ 17.50
-Lamskotteletjes met roomsausje en stroaardappelen€ 16.50
-Lamsbout met groentenprimeurs€ 14.00
-Gemarineerde lamsbout met winterprimeurs€ 14.50

Hoofdschotel met gevogelte

-Kippenfillet Hawaienne€ 12.00
-Kippenfillet met tuinkers en champignonsaus€ 12.00
-Kippenfillet met groentensymphonie€ 12.00
-Parelhoen badoise€ 14.00
-Kalkoengebraad exotique€ 13.00
-Kalkoengebraad met seizoensgroenten€ 13.00
-Kalkoenlapjes met fruit en veenbessen€ 13.00

Hoofdschotel met wild

-Eendeborstfillet met appels en veenbessen€ 16.00
-Eendeborstfillet met sinaasappel€ 16.00
-Fasant met spruitjes en jagersaus€ 17.00
-Konijn met peer en veenbessen€ 14.00
-Everzwijnragout met groentjes€ 16.00
-Reefillet Grand-veneur€ 20.00
-Hertenfillet met een waaier van wintergroenten en pepersaus€ 21.00

Nagerechten

-Chocolademousse€ 1.75
-Witte Chocolademousse€ 1.75
-Rijstpap€ 1.75
-Tiramisu€ 1.95
-Speculoos Tiramisu€ 2.05
-Mokkabaverois€ 1.95
-Aardbeibaverois€ 1.95
-Condérijst€ 1.95
-Exotische vruchtensalade€ 2.45
-Gegarneerde ananas€ 3.45
-Dame blanche€ 2.45
-Hawaiaanse ijscoupé€ 2.65
-Verse fruitsalade€ 2.55
-Halve meloen met vers fruit€ 3.75